Repertoar

Schtunk_Rid_inatt_affe A4.indd

RID I NATT-Inspirerad av Vilhelm Moberg

 

Schtunk_Raskens_web

Raskens-vi går åt vilket håll vi vill!

Inspirerad av Vilhelm Moberg

Nu är 123 Schtunk tillbaka! Denna gång med en oefterhärmlig version av Vilhelm Mobergs klassiska verk Raskens! Efter succén med Strindbergs Hemsöborna så fortsätter nu Schtunkarna att gräva i den svenska myllan. Som alltid när det handlar om 123 Schtunk så utlovas mycket skratt, ja, skrattkramp för att vara helt ärliga! De tre skickliga clownerna ska nu låta er få möta 132 Rask, Ida, Nergårds-Anna, 123 Klang, Körkvärdens Edvard, Kvasta-Sarans Tida, Kapten Jägerschiöld, rotemästare Elias Olsson, Travarn, Rapp-Hanna, Skara-Knallen, Pastorn och många fler av Mobergs fantastiska gestalter. Sanslösa improvisationer! Kroppar i rörelse! Vacker nyskriven musik! Obegränsad kärlek och sorg! 123 Schtunk visar Sverige som det var då och hur det är nu! Varje kväll är helt unik! Så vad ni gör, kära publik, missa inte detta! 123 Schtunk i högform!

schtunk_rj

Romeo & Julia 

William Shakespeares klassiska drama. Vi tar åter upp denna klassikernas klassiker.

På begäran är världens kanske vackraste, mest älskade och sorgligaste kärlekshistoria tillbaka på 123 Schtunks repertoar.

Med sin genuina kärlek till både improvisation och Shakespeare skapar 123 Schtunk en helt unik version av Romeo och Julia där både gapskratt och gråt får plats.

Föreställningen turnérade för utsålda hus i både Sverige och Finland under åren 2006 – 2008. Nu har 123 Schtunk alltså åter tagit upp den på repertoaren och dessutom kryddat den med egenskriven, ny musik.